КОНКУРС

Конкурс за Сладур и Сладурана на месеца

ГАЛЕРИЯ

Потребителски галерии с красиви снимки

ФОРУМ

Прочети, попитай, сподели нещо интересно
Обяви

ОБЯВИ

Търся, предлагам, заменям, подарявам...
На почивка в Стрелча
Почивка в Стрелча
( 10 Гласа )
Сряда, 08 Октомври 2008 11:36

Стрелча е курортно градче, близо до Панагюрище. Тихо и спокойно място, но малко занемарено откъм инфраструктура. Има градски минерален басейн, който включва и детски такъв. Басейн също има в базата на МВР, но там е доста западнало и позанемарено. Можете да отседнете в държавния сенаториум „Роза”, частните къщи „Света Анна”, „Илиевата къща” или в някой от частните хотели. Под всякаква критика е старият хотел „Стрелча”, по-добре не стъпвайте там дори да ви позволят да спите безплатно. За пример: топла вода има само вечер, липсват телевизор, хладилник или каквато и да била „екстра”. Липсват дори крушки в коридорите.

Бяхме отседнали в частна вила „Света Анна”. Собстеникът Андро е много любезен и отзивчив човек. Стаите и вилата са снабдени с всичко необходимо /в стаите има и климатик/. Обстановката е приветлива – човека е правил всичко с много мерак и то личи. Паркоместата са за не-повече от 3-4 коли. Има нещо като фитнес, външен бар, вътрешна механа и градинка с фонтан.

В града има няколко добри ресторанти с разнообразно меню и приемливи цени. На близо няма туристически забележителности за посещение.

 На почивка в Стрелча - градския парк

На почивка в Стрелча - градския басейн

Още снимки можете да намерите в ГАЛЕРИЯ

Последно променен на Вторник, 30 Март 2010 09:30